Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle køb fra LoneH Design. 


Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og LoneH Design. 

Dokumentation og vejledning: Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra LoneH Design. 

Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra LoneH Design side, er denne af vejledende art.

Leveringstidspunkt og transport: Levering af varer fra LoneH Design anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med postnord, GLS eller DAO og leveringstiden er mellem 2-9 dage. Gratis levering ved køb over 450,00 kr - gælder ikke ved Quickbrev forsendelse.

Risikoen for varer købt af LoneH Design overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Reklamation: Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra LoneH Design, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til LoneH Design.

Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode LoneH Design har stillet dig i udsigt.

Pris og betaling: I denne butik kan du bestille dine varer online og betale med Dankort/Visa/MasterCard. Alle priser i LoneH Design - på web-adressen http://www.loneh.dk - er inkl. Moms.


Fortrydelsesret: LoneH Design yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Du har pligt til at returnere varen i oprindelig stand (ubrugt), som den er modtaget vedlagt faktura, så returneres penge eller bytter til anden vare og det har du yderligere 14 dage til. Alle udgifter på forsendelse pålægges dig (Kunden).